Begeleiding en advies bij het opzetten van uw onderneming

Zodra u een marktstudie uitgevoerd heeft en de basis gelegd heeft van uw business plan, kunnen wij samen aan het werk gaan om u te begeleiden bij de concretisering van uw oprichtingsproject.

  • FIDUCIAL helpt u uw ondernemingsproject te organiseren en op te bouwen. Wij helpen u de juiste keuzes te maken en de geschikte beslissingen te nemen met het oog op de impact die zij zullen hebben op uw privé leven en op het verdere bestaan van uw onderneming.
  • FIDUCIAL begeleidt u in het opstellen van uw business plan en uw financieel plan (financiering, geraamde inkomsten, cashflow) door u te helpen realistische forecasts te maken waarmee u op een stevige basis kunt starten.
  • FIDUCIAL denkt ervaringsgericht mee met u bij het opmaken van uw financieringsdossier om de financiële partners te overtuigen. Indien gewenst, kan uw FIDUCIAL raadgever uw afspraak met de bankier samen met u voorbereiden of kan hij u ook ter plaatse bijstaan.
  • FIDUCIAL beraadt u in de keuze van ondernemensvorm: éénmanszaak of vennootschap? Indien vennootschap: welke vennootschapsvorm? FIDUCIAL stelt uw statuten op en handelt de registratieformaliteiten af.

Kies de formule die het best aanpast bij uw project

Formule
Initial
Formule
Premium
Advies en begeleiding
Bijstand bij het opstellen van uw business plan
Begeleiding bij het opbouwen van uw financieringsdossier
Bijstand, op aanvraag, in de analyse van uw contractuele verbintenissen
Begeleiding bij het zoeken van een financieringÀ la carte
Advies betreffende de keuze van vennootschapsvorm en opstellen van de statutenÀ la carte
OprichtingsformaliteitenÀ la carte

Uw voordelen

Een forecast die realistisch is ten opzichte van uw activiteitssector

Deze forecast wordt bij FIDUCIAL opgemaakt door deskundigen die uw sector kennen. Het is een document dat noodzakelijk is voor het verkrijgen van een financiering en is eveneens een onmisbaar basisdocument om uw opstart optimaal en op een realistische manier voor te bereiden.

Gepersonaliseerd projectdocument

Dankzij FIDUCIAL beschikt u over een werkdocument om uw overdenkingen te omkaderen, u tijd te doen winnen en u te helpen uw project op een relevante manier aan uw financiële partners voor te stellen