Advies en begeleiding bij de start of overname van een franchise

FIDUCIAL is geassocieerd lid van de Belgische Franchise Federatie, die een vijftigtal franchiseformules aanbiedt. Gezien onze expertise in dit domein, biedt FIDUCIAL een begeleiding die aangepast is aan uw franchiseproject om u te helpen met sterke fundamenten van start te gaan:

  • Franchiseproject: FIDUCIAL helpt u bij het opstarten van een zaak als franchisenemer en adviseert u over de verschillende franchiseformules. Wij helpen u bij de analyse van de contractuele documenten en de franchiseovereenkomst.
  • Business plan: FIDUCIAL helpt u, uw business plan te maken (financieringsplan, voorlopige resultatenrekening, cash flow plan) door realistische forecasts te maken die een solide basis zullen zijn voor een succesvol project.
  • Opstellen van de statuten: FIDUCIAL adviseert u in de keuze van de rechtsvorm. Voor de overname van een handelszaak biedt FIDUCIAL ook zijn deskundige hulp om de waarde van de zaak die u op het punt staat over te nemen, te evalueren. De akten in verband met de overname kunnen door FIDUCIAL opgesteld worden.
  • Financiering van uw franchiseproject: FIDUCIAL biedt u advies en ondersteuning in het opmaken van het financieringsdossier dat uw financiële partners moet overtuigen. Naargelang uw behoeftes en wensen kan uw FIDUCIAL raadgever u ook helpen in de voorbereiding van uw afspraak bij de bank, of u daarbij begeleiden en aanwezig zijn tijdens deze afspraak.

Kies de formule die het best bij uw franchiseproject past

Formule
Initial
Formule
Premium
Advies en begeleiding
Advies over de franchisingsector
Bijstand bij het opstellen van uw business plan
Ondersteuning bij het begrijpen en analyseren van uw franchiseovereenkomst
Begeleiding bij het opbouwen van uw financieringsdossier
Advies betreffend keuze van vennootschapsvorm en opstellen van de statutenÀ la carte
Begeleiding bij de overname van de handelszaakÀ la carte
OprichtingsformaliteitenÀ la carte

Uw voordelen

Onze expertise in de sector van franchising

Bij FIDUCIAL wordt u bijgestaan door deskundigen die gespecialiseerd zijn in franchising. Zij beraden u over de sector en de formule van uw toekomstige franchise. Een onbetwistbare troef!

Gepersonaliseerd werkdocument

Dankzij FIDUCIAL beschikt u over een werkdocument om uw overdenkingen te omkaderen, u tijd te doen winnen en u te helpen uw project op een relevante manier aan uw financiële partners voor te stellen.