Een full-service begeleiding voor de start van uw activiteit, investering of installatie in België.

FIDUCIAL is een one-stop organisatie die een volledig dienstenpakket aanbiedt voor accountancy, loonadministratie en business services, evenals fiscaal en juridisch advies, om u te helpen de specifieke uitdagingen van het zakenleven in België aan te pakken.

Als buitenlandse particulier of bedrijfseigenaar bent u misschien niet vertrouwd met het Belgische zakenleven, de Belgische wetten en reglementeringen. Om een zaak succesvol op te zetten en te beheren in België en veilig van start te gaan, doet u best beroep op lokale experten die u kunnen begeleiden met juridisch advies, fiscale structurering, het bekomen van een Belgisch BTW-nummer, de boekhouding, loonadministratie en zelfs alle nodige kantooruitrusting.

Indient u een fiscalist of belastingconsulent in België zoekt, een accountant in Brussel, een juridisch raadgever, een payroll specialist, kunt u bij FIDUCIAL terecht. Wij helpen u uw organisatie en boekhouding op te stellen, uw belastingen correct en op tijd in te geven, en wij zorgen ervoor dat u de Belgische wetgeving en vereisten voor ondernemingen op de letter volgt.

De teams van FIDUCIAL-JADE, gespecialiseerd in bi-culturele begeleiding, staan tot uw beschikking voor uw professionele vestiging in België.

Tax & Legal Consulting

 • Begeleiding bij het starten van een bedrijf in België
 • Advies over de best passende ondernemingsvorm en de bijhorende fiscale structuur
 • Opstellen en neerleggen van de statuten, verzorgen van de formaliteiten, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, …
 • Het bekomen van een Belgisch BTW-nummer
 • Opstellen van juridische documenten, Algemene Voorwaarden, …
 • Bijstand in de analyse van contracten en overeenkomsten (huurovereenkomst, partnerschap, …)

Accountancy, Payroll en Business support services

 • Business plan, opstellen van het verplichte financiële plan
 • Advies in de organisatie van uw administratief beheer
 • Volledige boekhouding of overzicht van uw boekhouding, opstellen van de jaarlijkse rekening
 • Voorbereiden van uw belastingaangiften, tax compliance en fiscaal advies
 • Opvolgen van de boekhoudkundige normen en vereisten van het vennootschapsrecht
 • Management Reporting, advies voor budgetten en tussentijdse situaties
 • Volledige outsourcing van uw loonadministratie: arbeidsovereenkomsten, formaliteiten, inschrijving bij de Belgische sociale administraties, nakomen van de verplichtingen als werkgever in België, berekenen en opmaken van loonstrookjes, ...

Plant of heeft u activiteiten in andere landen dan België? Ook dan kunnen wij u helpen!

In Frankrijk

Met meer dan 600 kantoren in Frankrijk (een kantoor om de 30 km!), is FIDUCIAL overall dichtbij!

Een globaal aanbod aan diensten voor ondernemers: Accounting, Loonadministratie, Fiscaliteit, Audit, Advocaten en Juristen, IT-solutions, Bank, Financieel advies, Private Security, Office Solutions

contact.international@fiducial.fr

In Luxemburg

Een ruim aanbod aan diensten om een activiteit te starten, over te nemen of over te laten in Luxemburg: boekhouding, fiscaliteit, loonadministratie, office solutions.

luxembourg-ville.expertise.comptable@fiducial.net  -  contact.fos.luxembourg@fiducial.net

 

In Zwitserland

Een ruim dienstenpakket in Zwitserland voor het starten, overnemen of overlaten van een onderneming: accounting, fiscaliteit, payroll, audit, vanuit onze FIDUCIAL kantoren in Geneve - contact.fiducial.suisse@fiducial.ch - en Lausanne (Echallens) - contact@fri-sa.ch.

Een volledige dienstverlening om u bij te staan bij rekruteringen en u interim oplossingen aan te bieden: FICOBA.

In Marokko

FIDUCIAL-SOFINAREX - Casablanca
sofinarex@gmail.com

Een team om buitenlandse investeerders in Marokko te begeleiden en bij te staan in de opstart, overname of overdracht van een zaak: boekhouding, support services, fiscaliteit en loonadministratie.

In de VS

Een volledige, biculturele begeleiding met hoog toegevoegde waarde, voor ondernemers en particulieren die van plan zijn in de USA te starten, zich daar te vestigen of verder te ontwikkelen, of die er reeds operationeel zijn: begeleiding bij de start up, analyse van uw fiscale en sociale situatie, fiscale optimalisatie en compliance, bijstand bij de overname of overdracht van uw onderneming, boekhouding, financiële reporting, loonadministratie.

JADE FIDUCIAL  -  FIDUCIAL Inc.  -  FFDA, a Fiducial Company

Diensten nodig in andere landen?

FIDUCIAL International Central Office

contact.international@fiducial.fr

Voor uw projecten of activiteiten in andere landen, bieden wij u de diensten aan van de leden en correspondenten van onze FIDUCIAL International alliantie: accountants en advocaten die onze waarden en klantgerichtheid delen.

Contacteer ons voor uw projecten in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Nederland, Roumenië, Tunesië, Canada, Brazilië, Hong Kong, ... en andere bestemmingen.