FIDUCIAL Expertise staat bekend voor de hoogwaardige diensten die zij aanbiedt aan ondernemers en zelfstandigen in België en Luxemburg.

Als dé specialist in boekhoudkundige en fiscale diensten voor kleine ondernemingen, zelfstandigen, ambachtslui, ... heeft Fiducial altijd de keuze gemaakt deze diensten lokaal aan te bieden om zo dicht mogelijk bij de klant te staan.

Ook ons kantoor in Aarlen is op maat van onze klanten en biedt een volledige waaier van diensten aan om u bij te staan in uw beheer.

Wij voeren uw boekhouding, maken uw eindejaarsrekeningen op, bereiden uw belastingaangiften aan en dienen deze in, wij staan u bij in geval van belastingcontrole.

Wij ontlasten u van talrijke administratieve taken waar u misschien niet de nodige kennis voor heeft, zodat u zich volledig kan toewijden aan uw eigen activiteit en uw business kan ontwikkelen zonder u zorgen te maken.

Met onze ruime ervaring in de verscheidene sectoren, staan wij u ook bij met advies om uw onderneming optimaal te beheren en de toekomst met een gerust gemoed tegemoet te zien. 

 

Ontdek onze accountancy diensten voor uw onderneming

Uw Accountant, uw Partner

Uw accountant staat bestendig naast u om u te helpen uw onderneming correct te beheren en uw activiteit te ontwikkelen

Investeringsbeslissing, organisatie en beheer

Neem de juiste beslissingen voor uw onderneming, steun op de accurate cijfergegevens en analyses van uw FIDUCIAL raadgever

Business plan, Financieel plan

Bent u startensklaar als zelfstandige of staat u op het punt een KMO of éénmanszaak op te richten, een bedrijf over te nemen of een franchise te openen?

Nieuws

Kwijtschelding huur en fiscale stimulans voor de verhuurders

Op 13 april ll. heeft het Belgisch Staatsblad een door de Kamer goedgekeurd wetsontwerp gepubliceerd,...

Doelgroepvermindering “Eerste aanwervingen”

Er bestaan in België verscheidene maatregelen om de loonkosten te verlagen. Een van die maatregelen,...

Een eerste medewerker aanwerven

Uw onderneming doet het goed en u wenst een of meerdere werknemers in dienst te nemen om u dagelijks...

onze actualiteiten lezen