Uw onderneming goed leiden en besturen met de hulp van uw accountantskantoor FIDUCIAL

De boekhouding voeren van uw activiteit

De fiscale aangiftes opmaken voor uw onderneming

Uw balans en jaarrekeningen opstellen

Een tussentijdse situatie opmaken

Uw kostprijzen berekenen en optimaliseren

Budgettering en prognoses, toezicht op het beheer, advies

Vertrouw uw boekhouding aan FIDUCIAL toe en wijd u aan uw business met een gerust hart!

Bij FIDUCIAL vindt u een accountant in uw regio die u erbij helpt, uw boekhoudkundige en fiscale verplichtingen na te leven. Dankzij accurate cijfers en analyses begrijpt u uw resultaten en kunt u uw activiteit beter beheren.

Win tijd die waardevol is voor uw activiteit

Door uw boekhouding, het opstellen van uw jaarrekening en al uw aangiften aan ons toe te vertrouwen, wint u kostbare tijd die u op uw beurt aan uw eigen kernactiviteiten kunt besteden.

Verzeker de financiële gezondheid van uw onderneming en bevrijd u van administratieve vereisten

Uw FIDUCIAL accountant zorgt voor uw boekhouding van A tot Z en voor uw fiscale aangiften, u hoeft u geen zorgen te maken over deadlines of regels die moeten nageleefd worden. Kortom, u kunt gerustgesteld uw eigen business ontwikkelen.

Gebruik onze performante toepassingen om uw activiteit efficiënter te leiden

Uw FIDUCIAL accountant geeft u betrouwbare informatie et biedt u toepassingen en tools aan die aan uw behoeften en bedrijf aangepast zijn.

FIDUCIAL biedt een team van experts binnen uw sector

Uw FIDUCIAL accountant staat tot uw beschikking, luistert naar u en gaat proactief te werk. Onze teams volgen de actualiteit van uw markt en uw beroepsactiviteiten, zij kennen het specifiek karakter van uw bedrijfssector. Een absolute meerwaarde!

Win aan inzicht in uw resultaten en economische realiteit

Uw FIDUCIAL accountant stelt uw cijfers meteen in het juiste perspectief en helpt u zo uw cijfers te analyseren en de waarde van uw onderneming te kennen. Zo kunt u doelgericht reageren en uw strategie verder uitstippelen. Wij helpen uw bedrijfsvoering graag naar een hoger niveau.

Evalueer uw performance

Dankzij doelgerichte instrumenten, beschikt u over relevante tools om de juiste beslissingen te nemen en de resultaten beter te doen overeenkomen met de voorspellingen.

FIDUCIAL, een accountingbedrijf naast u

22 jaar ervaring in België tot uw dienst

FIDUCIAL begeleidt sinds meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers, start ups, landbouwers, …

Meer dan 5.000 klanten hebben vertrouwen in onze expertise en ervaring.

 

20-tal kantoren verspreid in België en GH Luxemburg

Wanneer u FIDUCIAL kiest als accountant, kiest u voor een lokale vestiging op mensenmaat, dicht bij u. Maar u kiest tegelijkertijd voor de kracht van een grote groep, die u toegespitste informatie en expertise garandeert.

96 % van onze klanten zijn tevreden*

Onze betrokkenheid op lange termijn zorgt er voor dat wij u beter begrijpen, om u beter te bedienen.

96% van onze klanten zijn tevreden over onze boekhoudkundige dienstverlening.

* Resultaat van een enquête die door Think gerealiseerd werd tussen 24/09 en 15/10/2013 bij 1.190 klanten van Fiducial Accountancy.

Ons dienstenpakket Management Accounting

Bedrijfsleiders en zelfstandigen stellen zich vandaag allemaal de vraag: wat is het nut van een accountant? Heeft de boekhouding een andere nuttigheid dan die om zich te beschermen tegen de fiscale administratie?

De boekhouding laat een bedrijfsleider of zelfstandige toe, de prestaties van zijn activiteit te evalueren, de evolutie van het ene jaar op het andere in kaart te brengen, vooruit te lopen op komende wijzingen in de sector en zich sneller dan de concurrenten aan te passen.

FIDUCIAL begeleidt ondernemers al meer dan 20 jaar in het beheer en de ontwikkeling van hun activiteit: advies over het dagelijks reilen en zeilen, een specifieke sectorgerichte expertise waardoor u kunt anticiperen en de juiste keuzes maken.

Bij FIDUCIAL vindt u een dienstenpakket op maat van uw vraag

De begeleiding die u van een accountant verwacht hangt af van uw noden, uw wensen en de evolutie van uw activiteit. FIDUCIAL heeft een oplossing voor iedere behoefte. Ontdek hier onze formules.

Formule “Essentieel”

Een eenvoudig pakket om u tijd te doen winnen en u het leven eenvoudiger te maken

Formule “Sereniteit”

Een zekere oplossing om steeds te weten waar u staat en uw activiteit zonder onrust uit te oefenen

Formule “Rendabiliteit”

Een volledige oplossing om uw situatie te allen tijde te kennen en uw resultaten te verbeteren

Formule “Performance”

Een allesomvattend pakket voor een globale begeleiding