Uw onderneming goed leiden en besturen met de hulp van uw accountantskantoor FIDUCIAL

De boekhouding voeren van uw activiteit

De fiscale aangiftes opmaken voor uw onderneming

Uw balans en jaarrekeningen opstellen

Een tussentijdse situatie opmaken

Uw kostprijzen berekenen en optimaliseren

Budgettering en prognoses, toezicht op het beheer, advies

Vertrouw uw boekhouding aan FIDUCIAL toe en wijd u aan uw business met een gerust hart!

Bij FIDUCIAL vindt u een accountant in uw regio die u erbij helpt, uw boekhoudkundige en fiscale verplichtingen na te leven. Dankzij accurate cijfers en analyses begrijpt u uw resultaten en kunt u uw activiteit beter beheren.

Win tijd die waardevol is voor uw activiteit

Door uw boekhouding, het opstellen van uw jaarrekening en al uw aangiften aan ons toe te vertrouwen, wint u kostbare tijd die u op uw beurt aan uw eigen kernactiviteiten kunt besteden.

Verzeker de financiële gezondheid van uw onderneming en bevrijd u van administratieve vereisten

Uw FIDUCIAL accountant zorgt voor uw boekhouding van A tot Z en voor uw fiscale aangiften, u hoeft u geen zorgen te maken over deadlines of regels die moeten nageleefd worden. Kortom, u kunt gerustgesteld uw eigen business ontwikkelen.

Gebruik onze performante toepassingen om uw activiteit efficiënter te leiden

Uw FIDUCIAL accountant geeft u betrouwbare informatie et biedt u toepassingen en tools aan die aan uw behoeften en bedrijf aangepast zijn.

FIDUCIAL biedt een team van experts binnen uw sector

Uw FIDUCIAL accountant staat tot uw beschikking, luistert naar u en gaat proactief te werk. Onze teams volgen de actualiteit van uw markt en uw beroepsactiviteiten, zij kennen het specifiek karakter van uw bedrijfssector. Een absolute meerwaarde!

Win aan inzicht in uw resultaten en economische realiteit

Uw FIDUCIAL accountant stelt uw cijfers meteen in het juiste perspectief en helpt u zo uw cijfers te analyseren en de waarde van uw onderneming te kennen. Zo kunt u doelgericht reageren en uw strategie verder uitstippelen. Wij helpen uw bedrijfsvoering graag naar een hoger niveau.

Evalueer uw performance

Dankzij doelgerichte instrumenten, beschikt u over relevante tools om de juiste beslissingen te nemen en de resultaten beter te doen overeenkomen met de voorspellingen.

FIDUCIAL, een accountingbedrijf naast u

22 jaar ervaring in België tot uw dienst

FIDUCIAL begeleidt sinds meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers, start ups, landbouwers, …

Meer dan 5.000 klanten hebben vertrouwen in onze expertise en ervaring.

 

20-tal kantoren verspreid in België en GH Luxemburg

Wanneer u FIDUCIAL kiest als accountant, kiest u voor een lokale vestiging op mensenmaat, dicht bij u. Maar u kiest tegelijkertijd voor de kracht van een grote groep, die u toegespitste informatie en expertise garandeert.

92% tevreden klanten*

Ons engagement op lange termijn stelt ons in staat u beter te begrijpen en u beter van dienst te kunnen zijn.
92% van onze klanten is tevreden over de boekhoudkundige ondersteuning die aan hun onderneming wordt geboden.

* Resultaat van een enquête die in december 2019 werd uitgevoerd bij een steekproef van meer dan 3500 klanten van Fiducial Accountancy.

Ons dienstenpakket Management Accounting

Bedrijfsleiders en zelfstandigen stellen zich vandaag allemaal de vraag: wat is het nut van een accountant? Heeft de boekhouding een andere nuttigheid dan die om zich te beschermen tegen de fiscale administratie?

De boekhouding laat een bedrijfsleider of zelfstandige toe, de prestaties van zijn activiteit te evalueren, de evolutie van het ene jaar op het andere in kaart te brengen, vooruit te lopen op komende wijzingen in de sector en zich sneller dan de concurrenten aan te passen.

FIDUCIAL begeleidt ondernemers al meer dan 20 jaar in het beheer en de ontwikkeling van hun activiteit: advies over het dagelijks reilen en zeilen, een specifieke sectorgerichte expertise waardoor u kunt anticiperen en de juiste keuzes maken.

My.Fiducial.be

Wanneer u beroep doet op FIDUCIAL voor uw boekhouding, heeft u het voordeel met een collaboratief tool te kunnen werken om on-line te communiceren met uw raadgevers en dossierbeheerders en zo uw onderneming beter te sturen.

Met My.Fiducial.be :

  • Kunt u te allen tijde documenten digitaliseren en doorsturen,
  • Heeft u 24/7 toegang tot al uw facturen en boekhoudkundige documenten die u op het scherm van al uw terminals kunt raadplegen,
  • Volgt u uw bankverrichtingen in real time,
  • Kunt u uw leveranciers in enkele muisklikken betalen,

 …en te allen tijde met uw FIDUCIAL raadgever communiceren op een beveiligd platform.