My.fiducial.be : ons on-line samenwerkingstool

My.fiducial.be is ons nieuw geïntegreerd aanbod van digitale diensten op een klantenportaal.

FIDUCIAL biedt u een on-line klantenportaal voor het doorsturen van uw boekhoudkundige documenten, waardoor de samenwerking met uw accountant vereenvoudigd wordt.

Dankzij deze oplossing kunt u uw documenten digitaal doorsturen : per e-mail, via een upload op het webplatform, via een scanner of door interactie met externe toepassingen.

U kunt op elk moment uw archieven en de situatie van uw onderneming raadplegen.

Het einde van overbodige trajecten!

Dankzij het portaal dat tot uw beschikking gesteld wordt, kunt u de factuur die u zocht in enkele muisklikken terugvinden. Deze factuur terugvinden in een stapel van volle mappen neemt veel meer tijd in beslag.

Een ander voordeel van deze methode is dat u zich niet meer hoeft te verplaatsen om ons uw documenten over te maken. U moet voortaan ook geen zware mappen en dozen meer verhuizen en uw documenten zullen niet meer verloren gaan!

Al mijn cijfers en documenten op muisklik-afstand!

Het portaal biedt u ook een overzichtelijke en met eenvoudige grafieken geïllustreerde situatie van uw zaken. Een selectie van vooraf bepaalde rapporten geven u de "top ten" van uw klanten, de betalingsachterstanden, de resultatenrekening met een vergelijking ten opzichte van de vorige jaren, enz.

Met een paar eenvoudige muisklikken gaat u van een rekening naar de details en dan naar de factuur.

Mijn bankverrichtingen in real time!

Er zijn nog meer opties beschikbaar om u het leven verder te vergemakkelijken!

De verbinding met Codabox zal de staat van uw bankrekeningen weergeven, zelfs al werd het bankuittreksel nog niet door uw accountant verwerkt. Deze visualisatie van de transacties wordt dagelijks geüpdated. Omwille van vanzelfsprekende veiligheidsredenen, geeft de link enkel toegang tot een visualisatie ! U kunt uiteraard geen transacties uitvoeren via het portaal.

Mijn leveranciers betalen!

Met de optie SEPA, is het mogelijk een betalingsbestand voor te bereiden, dat u dan met uw Homebanking moet valideren.
Het portaal toont u alle bestanden van de onbetaalde leveranciersfacturen en u kunt in één klik beslissen deze te betalen: het portaal zal een "sepa"-bestand voorbereiden dat in uw homebanking kan geïmporteerd worden.

Voordeel: alle gegevens van de leverancier en van de factuur worden automatisch overgenomen, u moet ze dus niet opnieuw invoeren. U kunt ook met uw smartphone een "squarecode" scannen, die uw bankapplicatie zal openen.

Communiceren met mijn accountant

Het portaal is ook een communicatiemiddel tussen u en de accountant. Elk document kan geannoteerd worden.

U kunt ook alle andere documenten m.b.t. uw onderneming overmaken: BTW-briefwisseling, afschrijvingstabel voor een lening bij de bank, documenten voor uw belastingaangifte ...