Advies bij uw investeringsprojecten

Uw FIDUCIAL accountant begeleidt u met deskundig advies bij alle belangrijke investeringsbeslissingen die u moet nemen voor uw activiteit.

Een investeringsbeslissing is een belangrijk moment voor uw onderneming en soms een kritisch moment wanneer het gaat over de groeistrategie van uw bedrijf.

Heeft u een investeringsproject? Zowel bij aankoop van een nieuw productiemateriaal, als van een nieuw voertuig, of een bedrijfsruimte …, uw FIDUCIAL accountant helpt u:
•    De impact van deze investering te analyseren,
•    Een investeringsraming en financieringsplan voor te bereiden,
•    De financieringswijze te optimaliseren om kosten te besparen (met inbegrip van eventuele fiscale en economische optimalisaties en financieringen waarop u aanspraak kunt maken),
•    De gevolgen van de verschillende hypothesen te simuleren op korte en middellange termijn,
•    De financiële partners te overtuigen (financieringsdossier: een realistisch en volledig financieel dossier uitgewerkt met FIDUCIAL is een absolute troef bij de onderhandelingen met uw financiële partners).
 

FIDUCIAL, een accountingbedrijf naast u

22 jaar ervaring in België tot uw dienst

FIDUCIAL begeleidt sinds meer dan 20 jaar ondernemers en bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepers, start ups, landbouwers, …

Meer dan 5000 klanten hebben vertrouwen in onze expertise en ervaring.

 

Een 20-tal kantoren verspreid over België en GH Luxemburg

Wanneer u FIDUCIAL kiest als accountant, kiest u voor een lokale vestiging op mensenmaat, dicht bij u. Maar u kiest tegelijkertijd voor de kracht van een grote groep, die u toegespitste informatie en expertise garandeert.

96 % van onze klanten zijn tevreden*

Onze betrokkenheid op lange termijn zorgt er voor dat wij u beter begrijpen, om u beter te bedienen.

96% van onze klanten zijn tevreden over onze boekhoudkundige dienstverlening.

* Resultaat van een enquête die door Think gerealiseerd werd tussen 24/09 en 15/10/2013 bij 1190 klanten van Fiducial Accountancy