Bijstand fiscale controle

Fiscale controles veroorzaken stress en veel kosten: erelonen voor bijstand van een deskundige, tijd en energie verloren in het opvolgen van de relatie met de controleur en in het beantwoorden van zijn vragen.

FIDUCIAL stelt u een eenvoudige, voordelige en complete oplossing voor om de fiscale controles zorgeloos te beheren. In geval van belastingcontrole, neemt de FISCADIAL bijstand alle kosten (1) op zich. Gedaan met de stress, de extra kosten en de complexiteit van de controle! Uw FIDUCIAL raadgever beheert alles voor u.

Een complete dienst, zonder verrassingen

Fiscadial is een jaarlijks contract dat bij fiscale controles het geheel van de interventies van FIDUCIAL specialisten inhoudt in geval van:

•    Verschillende vragen om inlichtingen door de fiscale administratie,
•    Fiscale controles betreffend al uw professionele aangiften, van de aanvang van de procedure tot de invordering,
•    Fiscale controles over uw persoonlijke inkomsten.

Afhankelijk van de complexiteit van de problemen die de belastingcontroleur aanhaalt, zal uw FIDUCIAL raadgever verschillende FIDUCIAL specialisten in fiscaliteit raadplegen. Zij zorgen voor een kwalitatieve technische ondersteuning.

Met Fiscadial beschikt u ook over een contract met een vast bedrag, aangepast aan uw onderneming.

Gedaan met de stress, FIDUCIAL neemt alles in handen

Uw FIDUCIAL raadgever is de permanente gesprekspartner van de belastingscontroleur:

•    Hij is aanwezig bij zijn eerste bezoek,
•    Hij beantwoordt vervolgens nauwlettend de vragen,
•    Indien relevant, spreekt hij eventueel de hiërarchische overste van de controleur aan om verminderingen of annulering van de belastingwijziging te verkrijgen.

Dit alles terwijl u zonder stress verder werkt.

(1) Met uitsluiting van gerechtelijke procedures, van erelonen voor het in orde stellen van de boekhouding van boekjaren waarvoor FIDUCIAL (of een door FIDUCIAL geïntegreerde entiteit) de eindejaarsrekeningen niet heeft opgesteld, van handelingen die niet aan de administratie aangegeven werden.